De huisartsenpraktijk van dokter Botman en Bijlard bestaat sinds 2000 in haar huidige vorm. De onderlinge samenwerking tussen de 2 dokters is erg goed. Vertrouwen, respect en een groot enthousiasme voor ons vak, kenmerkt onze praktijkvoering. Dat is ook van groot belang voor de patiënten, hun veiligheid en tevredenheid staan immers voorop.

Onze zorg kenmerkt zich door betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat wij u persoonlijk kennen. Dat wij uw privé omstandigheden kennen en uiteraard goed op de hoogte zijn van uw medische voorgeschiedenis. Wij willen dat u zich serieus genomen voelt. Dat u uw verhaal kwijt kunt en dat er echt naar u geluisterd wordt.

 

Samen met u willen wij zoeken naar de oplossing die het beste bij uw gezondheidsprobleem past. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u adviseren. Wij kijken naar uw eigen ideeën en de haalbaarheid van mogelijke oplossingen. Wij zijn hierbij duidelijk en direct en vragen u ook zelf verantwoordelijkheid voor uw welzijn te nemen.

Wij zijn echte gezinsartsen. Beiden hebben wij kinderen en dat heeft de uitoefening van ons vak zeker verrijkt. Goede zorg voor kinderen heeft dan ook onze speciale interesse. Dat wij beiden vrouw zijn is voor sommigen een bijkomend voordeel.

Verder hebben wij extra aandacht voor onze oudere populatie. Wij vinden het van groot belang dat u met behoud van autonomie, zo lang mogelijk een zo goed mogelijke kwaliteit van leven houdt. Wij hopen dat u zo lang mogelijk goed en zelfstandig thuis kunt wonen. Ook vinden wij het zorgvuldig leveren van zorg in de allerlaatste levensfase een van de belangrijkste taken die wij hebben. Die proberen wij steeds met warmte te vervullen.

Wij bieden huisartsgeneeskunde in de volle breedte. Persoonsgericht, modern. U kunt naast de gebruikelijke zorg, bij ons terecht voor chronische zorg voor onder andere hart- en vaatziekten, diabetes en COPD/astma. Verder voeren wij kleine chirurgische ingrepen uit en plaatsen wij spiraaltjes. Er is een praktijkverpleegkundige geestelijke gezondheidszorg voor zowel volwassenen als kinderen. We zijn gehuisvest in een modern centrum met een apotheek en 3 andere huisartspraktijken. Tevens is er een prikpunt van het laboratorium en vindt er in toenmende mate anderhalfde lijnszorg plaats. Daarbij komen er specialisten uit het ziekenhuis naar onze praktijk. 

 

Spoednummer: 070 3860945          Tel: 070 3869572          Fax: 070 3863494          Avond/nacht/weekend dienst: 070 3469669

Copyright © 2024 Botman & Bijlard, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.