Samenwerken wordt steeds belangrijker in ons vak. Als huisarts hebben wij met diverse andere hulpverleners te maken.

Voorburgse huisartsen
Wij hebben ook een goed contact met de overige Voorburgse huisartsen die niet in ons pand werkzaam zijn. Met hen vormen wij de zogenaamde Huisartsengroep Voorburg. Samen met hen regelen wij de waarneming bij ziekte en incidenteel een dag voor nascholing of na een nachtdienst .

Apotheken 
In ons centrum is apotheek Savalle gevestigd. Dit is zowel voor ons als voor onze patiënten gemakkelijk. Wij hebben ook goede contacten met de andere Voorburgse apotheken. Het staat u uiteraard volledig vrij uw eigen apotheek te kiezen.

Specialisten uit het HMC 
Elke ochtend is er russen 08.00 en 10.30 uur de mogelijkheid bloed te laten prikken. Op vrijdag is er een cardioloog van het HMC aanwezig. Elke 2 weken komen een radioloog een dagdeel echo's maken. Verder komt er elke maand een KNO arts en een gynaecoloog. HIermee houden wij veel zorg bij u in de buurt.

Wij hechten grote waarde aan een persoonlijk contact met de specialisten. Veelal kennen wij hen en zij ons. Zo weten wij naar wie wij u zonodig doorverwijzen en kunnen wij u daarin goed adviseren.

Paramedici
Wij verwijzen vaak door naar paramedici zoals fysio (manueel) therapeuten, diëtisten, psychologen, logopedisten in Voorburg. Ook met hen hebben wij regelmatig persoonlijk contact.

 

Spoednummer: 070 3860945          Tel: 070 3869572          Fax: 070 3863494          Avond/nacht/weekend dienst: 070 3469669

Copyright © 2024 Botman & Bijlard, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.