Goed nieuws! Volgende week worden onze patienten van 90 jaar en ouder opgeroepen voor de covid vaccinatie. Het betreft hier de mensen die naar onze mening zelfstandig of met hulp van iemand anders, naar een prikpunt van de GGD kunnen komen. 


Wij verzorgen dus de uitnodiging, maar de vaccinatie wordt door de GGD gegeven. Het betreft hier namelijk het BioNTech/Pfizer vaccin, dat onder speciale condities bewaard moet worden en daarom niet geschikt is om door de huisarts gegeven te worden. 


De  moderna vaccins zijn nog niet voor de huisartsen beschikbaar. Dus wij adviseren deze groep van harte om echt nu de vaccinatie bij de GGD te gaan halen en niet te wachten tot wij een ander vaccin krijgen, want dat kan nog even duren. Bovendien hebben wij er dan weer te weinig. De 90 plussers in onze praktijk die echt niet zelf kunnen gaan, worden door ons thuis geprikt op vanaf het moment wat wij zelf beschikking hebben over vaccins.

Delen:

Spoednummer: 070 3860945          Tel: 070 3869572          Fax: 070 3863494          Avond/nacht/weekend dienst: 070 3469669

Copyright © 2024 Botman & Bijlard, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Wij maken geen gebruik van trackers en reclamemiddelen. Er worden door ons geen verdere gegevens verzameld en gebruikt voor andere doeleinden.

Meer info Toestaan