Wie zoeken wij?


Wij zoeken naar jou, wij denken dat jij ook naar ons zoekt! Want zowel jij als wij hebben hart voor elkaar en de patiënt. Wij zoeken een positief ingestelde, vrolijke, enthousiaste en bovenal collegiale doktersassistente.


In verband met uitbreiding van ons team zoeken wij iemand voor tenminste de maandag en de donderdag. Eventueel voor nog een halve dag daarnaast. Barbara en Esther werken al vele jaren bij ons en je werkt altijd samen met een van hen. Wij willen graag een hecht, vast en kleinschalig team. Daarom zijn we expliciet op zoek naar iemand die zich voor langere tijd aan ons wil binden, iemand die graag bij ons wil horen.


Wie zijn wij?


Wij, Elsebeth Botman en Leonie Bijlard, hebben al ruim 22 jaar samen een huisartsenpraktijk in Voorburg. We hebben de zorg voor 3150 patiënten. De meesten van hen kennen wij al heel lang.


Wij leiden al 15 jaar jonge huisartsen op, die steeds een jaar bij ons blijven. Verder leiden wij regelmatig gedurende 3 maanden specialisten ouderengeneeskunde op. Onze assistentes leiden ook doktersassistentes op. Onderwijs, leren van en aan elkaar vinden wij leuk en belangrijk.


In onze praktijk vind ook veel "anderhalve lijns zorg" plaats. Zo komen de cardioloog, radioloog, gynaecoloog, chirurg en kno- arts regelmatig in ons pand spreekuur doen. Wij hebben een praktijkondersteuner somatiek en 3 praktijkondersteuners GGZ. Verder hebben wij speciale contacten met een diëtiste en een gespecialiseerde fysiotherapeut die een dagdeel bij ons als POH beweegzorg werkt.  Dit maakt dat we heel veel in eigen hand kunnen houden. Dat de patiënt de veel zorg in zijn woonomgeving kan vinden. Schrik niet, deze mensen zijn er nooit allemaal tegelijkertijd, hoor. We werken best hard, maar de sfeer is gemoedelijk en gezellig.


 


Wat ga je doen?


Dit is echt een leuke baan!!! Je taken zijn die van een all round doktersassistente. We beginnen elke ochtend met een dagstart. We horen even hoe het met iedereen is en nemen kort de dag door. Daarna zit je in de ochtend samen met Esther of Barbara (onze andere assistentes) aan de telefoon. Je doet de triage aan de telefoon, maakt afspraken en overlegt aan het eind van ochtend met Elsebeth of Leonie. In de middag worden er assistente spreekuren gepland. Je geeft injecties, spuit oren uit, behandelt wratten, maakt uitstrijkjes, bekijkt en verzorgt wonden. Ook assisteer je bij chirurgische ingreepjes.  Het kan zijn dat je bepaalde zaken minder goed of juist heel goed kunt. Of dat je je verder wilt ontwikkelen op bepaalde gebieden. Je kunt bij ons vele kanten op. Je kunt zaken bijleren of aangeven als je dingen niet wilt of kunt. Wij willen graag dat je leuke en leerzame nascholingen volgt. 


 


Wat moet ik doen nu ik geïnteresseerd ben?


Mail je motivatiebrief en curriculum vitae naar botman.bijlard@telfort.nlJe kunt natuurlijk ook bellen om meer informatie te krijgen, 070 3869572. We zien er naar uit je te ontmoeten!

Delen:

Spoednummer: 070 3860945          Tel: 070 3869572          Fax: 070 3863494          Avond/nacht/weekend dienst: 070 3469669

Copyright © 2024 Botman & Bijlard, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Wij maken geen gebruik van trackers en reclamemiddelen. Er worden door ons geen verdere gegevens verzameld en gebruikt voor andere doeleinden.

Meer info Toestaan