extra nieuwsbrief griepvaccinaties


GRIEPPRIKAVONDEN GAAN GEWOON DOOR! WOENSDAG 14 EN DONDERDAG 15 WORDEN DE GRIEPPRIKKEN GEGEVEN AAN HEN DIE DAARVOOR EEN UITNODIGING HEBBEN GEKREGEN.


DEZE AVONDEN GAAN ONDANKS DE VANAVOND EVENTUEEL AANGEKONDIGE CORONA MAATREGELEN GEWOON DOOR.


 


Wij hebben ons uiterste best gedaan om deze avonden veilig en efficient te organiseren. Daarbij hebben wij een aantal "regels" waaraan we u verzoeken zich te houden. Dan verlopen de avonden soepel.


1. Neemt u de brief/ brieven (als u ook de pneumococvaccinatie krijgt) mee, zonder brief kunnen wij u niet prikken


2. Een mondkapje is verplicht.


3. Houdt u, zowel buiten in de rij, als binnen minimaal anderhalve meter afstand


4. Volg de aanwijzingen van ons personeel goed op


5. Loopt u, nadat u de prik heeft ontvangen, direct door naar buiten, de uitgang is een andere dan de ingang.


6. Heb begrip voor ons en ons personeel


 


Corona update


Het aantal besmettingen neemt een schrikbarende vlucht. Wij proberen onze zorg zo "normaal mogelijk" te blijven organiseren en uitvoeren. U begrijpt dat dat niet meevalt.


Zeker nu enerzijds meer mensen een beroep op ons doet omdat zij covid gerelateerde klachten hebben, maar anderzijds merken wij ook nu al dat de ziekenhuizen (logischerwijs) hebben moeten afschalen, waardoor de druk bij ons groter wordt. Verder valt deze periode een ieder, en sommigen in het bijzonder, zwaar. Deze mensen vragen en verdienen ook onze aandacht.


Sinds 2 weken is het dragen van een mondkapje in de praktijk VERPLICHT. Dat is in elke huisartspraktijk van het land zo. Daarover kunnen we helaas ook niet in discussie gaan.


Wij hebben de mogelijkheid om online afspraken te maken tijdelijk uit moeten zetten. Wij kunnen onze dag zo beter plannen. Zodra de situatie het toelaat, zullen we deze mogelijkheid weer bieden.


De wachttijden aan de telefoon lopen wat op. Dat is logisch na wat wij u eerder meldden over de toegenomen drukte. Wij hebben ruim personeel, maar toch kunnen we u niet altijd direct helpen. Bij spoed kunt u ten alle tijde "1" intoetsen. Maakt u daar alstublieft geen misbruik van.


De herhaalreceptenlijn wordt regelmatig afgeluisterd en verwerkt. Toch kan het zijn dat uw aangevraagde recept onverhoopt of bij ons, of bij de apotheek, wat vertraging oploopt. Bestel uw herhaalmedicatie op tijd. Wij hopen op uw begrip.


Op uw of ons verzoek kunnen wij overgaan tot "beeldbel" consulten.


Wij hopen op betere tijden, tot die tijd proberen wij u zo optimaal te blijven bedienen. Wij hopen dat u ons helpt dat te kunnen blijven doen. Met warme groet, Elsebeth Botman en Leonie Bijlard, uw huisartsen


De al bekende maatregelen in de praktijk voor uw en onze veiligheid worden uiteraard nog strikt nageleefd. Zo zijn er schermen in de wachtkamer geplaatst, zijn er looproutes en dragen wij, indien nodig, een mondkapje. Wij kunnen u ook vragen deze te dragen. Er hangt desinfectiemiddel bij de ingang van de spreekkamers. De ruimtes worden uiteraard regelmatig gereinigd. Laat u zich alstublieft bij de minste klachten SNEL testen via de GGD. . Belt u ons alleen als u voor deze klachten een dokter nodig denkt te hebben. KOM NIET MET LUCHTWEGKLACHTEN naar de praktijk. De speciale corona huisartsenpost in het HAGA is nog operationeel en wij kunnen u, indien nodig, daarheen verwijzen na een telefonsich of video consult. Zie onze eerdere nieuwsbrieven op deze website voor verdere informatie

Delen:

Spoednummer: 070 3860945          Tel: 070 3869572          Fax: 070 3863494          Avond/nacht/weekend dienst: 070 3469669

Copyright © 2024 Botman & Bijlard, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Wij maken geen gebruik van trackers en reclamemiddelen. Er worden door ons geen verdere gegevens verzameld en gebruikt voor andere doeleinden.

Meer info Toestaan