Indien u een chronische aandoening heeft zoals diabetes, copd of een doorgemaakt probleem aan hart-of vaten; is de kans groot dat u voor de controle van deze aandoening in de zgn. ketenzorg valt. Dat is zorg waarin op een geprotocolleerde wijze gewerkt wordt en er samengewerkt wordt met andere disciplines.


Om deze zorg te optimaliseren worden de gegevens die bij u worden verzameld tijdens een controle, onder vermelding van uw bsn nummer gedeeld met de zorggroep. Deze zorggroep controleert de kwaliteit van de zorg, per individuele huisarts en voor de gehele regio. De cohort gegevens van de hele regio worden VOLSTREKT ANONIEM met de zorgverzekeraar gedeeld. Mocht u bezwaar hebben tegen deelname in de "keten"; kunt dat kenbaar maken.

Delen:

Spoednummer: 070 3860945          Tel: 070 3869572          Fax: 070 3863494          Avond/nacht/weekend dienst: 070 3469669

Copyright © 2024 Botman & Bijlard, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Wij maken geen gebruik van trackers en reclamemiddelen. Er worden door ons geen verdere gegevens verzameld en gebruikt voor andere doeleinden.

Meer info Toestaan