NIEUWSBRIEF VAN UW HUISARTSEN , Voorburg 18 maart 2020


Beste heer, mevrouw, Via deze weg willen wij u persoonlijk een bericht sturen over de corona crisis.


Wij willen u laten weten dat wij er alles aan doen om u zo "normaal" mogelijk van dienst te zijn. Hoe dat zal gaan, kan wisselen. Zo moeten we nu, tijdelijk, kiezen om zoveel mogelijk consulten telefonisch, per email of met beeldbellen te doen. Dat geldt ook voor mensen die een bezoek willen brengen aan onze praktijkondersteuners. Patiënten met luchtwegklachten die beoordeeld moeten worden, worden nu op een centrale plek in de stad gezien. Dat maakt het risico op besmetting voor u als patiënt, voor ons personeel en voor onszelf veel kleiner.


Twijfelt u of u het corona virus zou kunnen hebben, GA DAN NIET NAAR DE HUISARTS, HUISARTSENPOST OF DE EERSTE HULP IVM BESMETTINGSGEVAAR. Heeft u koorts en bent u verkouden met hoesten of milde benauwdheidsklachten, adviseren wij (en de GGD) u thuis te blijven tot de klachten over zijn. Dit is vaak al na enkele dagen. Het is niet nodig ons te bellen en er is geen reden tot testen. U BEGRIJPT DAT ONZE TELEFOONLIJNEN OVERBELAST KUNNEN RAKEN.


De testen worden, ivm beperkte beschikbaarheid, alleen door de GGD en ziekenhuizen gebruikt bij ernstig zieke pati?nten. Wij hebben zelf geen mogelijkheid tot testen. Wij hebben ook maar beperkt beschermingsmateriaal. Heeft u koorts, hoesten en/of benauwdheid, en bent u in contact geweest met een corona patiënt of in een risicogebied geweest, bel ons dan WEL. Bel ons ook als u boven de 70 bent of een chronische ziekte heeft EN koorts heeft, hoest of benauwd bent.


Op de websites van het RIVM of van thuisarts.nl vindt u betrouwbare informatie. Het landelijke publiekstelefoonnummer is 0800-1351. 


Heeft u mondkapjes over die wij mogen gebruiken, mag u deze op de praktijk afgeven. Dat zou erg helpen. Wij leven mee met een ieder die ziek is, maar ook met alle mensen die door deze situatie in persoonlijke problemen raken, zoals eenzaamheid of financiële zorgen.


Wij hopen op uw begrip en hulp in deze tijden. In het vertrouwen dat we in deze tijden op elkaar kunnen bouwen, sturen wij u een warme groet,


Elsebeth Botman, Leonie Bijlard- Smaal, uw huisartsen


In het besef dat we uw email adres wellicht onheus gebruiken, omdat u misschien nog geen toestemming voor het gebruik daarvan voor een nieuwsbrief had gegeven, meenden wij u toch deze mail te moeten sturen. Wij hebben uw mailadres wel ooit van u gekregen, alleen hebben wij wellicht nog niet officieel toestemming van u om deze voor nieuwsbrieven te gebruiken. Op dit moment gaan voor ons de volksgezondheidsrisico's even voor, wij hopen op uw begrip. Mocht u in de toekomst geen nieuwsbrief willen ontvangen (eens per kwartaal), kunt u een mail sturen naar info@huisartsenpraktijkbotmanenbijlard.nl

Delen:

Spoednummer: 070 3860945          Tel: 070 3869572          Fax: 070 3863494          Avond/nacht/weekend dienst: 070 3469669

Copyright © 2024 Botman & Bijlard, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Wij maken geen gebruik van trackers en reclamemiddelen. Er worden door ons geen verdere gegevens verzameld en gebruikt voor andere doeleinden.

Meer info Toestaan