Corona update

Zoals u heeft begrepen uit alle media, gaat het slecht met de corona besmettingen en moet ons land in een vergaande lockdown.
Dit is natuurlijk dramatisch. Onze gedachten zijn bij u allen en vooral bij hen die dit in het bijzonder treft.
 
Onze zorg is uw gezondheid. Wij zijn er van overtuigd dat de huidige maatregelen nodig zijn, hoe draconisch ook.
Wij blijven de komende tijd voor u klaar staan. De praktijk is gedurende de kerstvakantie “gewoon” open.
Wel zullen wij zorg die echt kan wachten, zoals bijvoorbeeld rijbewijskeuringen, even uitstellen. Verder zullen wij weer meer telefonisch doen. De faciliteit voor het online afspraken maken blijft vanzelfsprekend nog uit.
 
Wij kunnen niet wachten totdat wij, als huisartsen een rol kunnen gaan spelen in het vaccineren van de ouderen en kwetsbaren.
 
Ondanks allen wensen wij u een goede kerst, hopelijk kunt u deze toch in het gezelschap van een geliefde vieren. Wij hopen op een gezond en vrijer 2021!
 
Warme groet,
Elsebeth Botman en Leonie Bijlard,
Uw huisartsen.

Delen:

Spoednummer: 070 3860945          Tel: 070 3869572          Fax: 070 3863494          Avond/nacht/weekend dienst: 070 3469669

Copyright © 2024 Botman & Bijlard, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Wij maken geen gebruik van trackers en reclamemiddelen. Er worden door ons geen verdere gegevens verzameld en gebruikt voor andere doeleinden.

Meer info Toestaan