CORONA NIEUWS
Eindelijk lijkt het einde van de pandemie in zicht. We krijgen langzaam ons normale leven weer terug. Het afgelopen jaar was een pittig jaar voor u en ons allen. Voor de praktijk was het ook een intensieve periode. Er was veel zorg nodig voor mensen met corona, er waren veel vragen van patiënten over de ziekte, over je wel of niet laten testen, over vaccinaties enzovoort. Er was, en is, ook veel zorg voor de andere problemen die er voor patiënten zijn ontstaan in deze tijd. Stress, eenzaamheid, verlies, uitstel van behandeling van andere aandoeningen; we kwamen het allemaal tegen.


De komende maand geven wij de 2e vaccinatie aan de mensen uit de praktijk die door ons al eerder gevaccineerd zijn. Voor deze patiënten geldt: neem u oproep, gezondheidsverklaring en vaccinatiebewijs mee naar de 2e prik! Het is logistiek niet mogelijk om deze data te wijzigen.


Voor de zomer zal het grootste deel van Nederland gevaccineerd zijn. We danken u voor de steun en waardering die we deze periode van u kregen. Wij bedanken ook nogmaals ons personeel, dat zich met ongelooflijke betrokkenheid voor de praktijk heeft ingezet. We zijn enorm trots op hen.


NHG ACCREDITATIE
Op 2 juni jongstleden is onze praktijk weer gevisiteerd door NPA (het Nederlandse kwaliteits instituut voor huisartsen). Dit is succesvol verlopen. Hierdoor wordt ons kwaliteitskeurmerk weer voor 3 jaar verlengd. Wij zijn weer trots op deze prestatie en danken in het bijzonder onze praktijkmanager Brigitte Thieme voor al haar inspanningen hiervoor.


NIEUWE MEDEWERKERS
Vanaf 1 juni zijn er weer 2 nieuwe medewerkers in de praktijk. Mevrouw Kuizenga is de nieuwe huisarts in opleiding, zij zal tot half juli 2022 bij ons werkzaam zijn. Zij doet bij ons het allerlaatste stukje van haar opleiding. Verder is mevrouw Shanmuganathan per juni, naast Dhr. de Klerk, begonnen als specialist ouderengeneeskunde in opleiding. Zij bezoeken onze ouderen, die dat willen of nodig hebben.


GRIEPVACCINATIES
De griep- en pneumococcenvaccinaties worden dit jaar pas begin november aan onze praktijk geleverd. Dit door een storing bij de leverancier tijdens het bestelproces. Ondanks pogingen van ons dit te vervroegen is dat niet mogelijk gebleken.


 

Delen:

Spoednummer: 070 3860945          Tel: 070 3869572          Fax: 070 3863494          Avond/nacht/weekend dienst: 070 3469669

Copyright © 2024 Botman & Bijlard, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Wij maken geen gebruik van trackers en reclamemiddelen. Er worden door ons geen verdere gegevens verzameld en gebruikt voor andere doeleinden.

Meer info Toestaan