Medewerkers


Afgelopen jaar heeft mevrouw Kuizenga als huisarts in opleiding bij ons gewerkt. Afgelopen maand heeft zij haar studie met vlag en wimpel afgerond. Wij zijn heel trots op haar en blij met haar fantastische inzet. Zij zal in elk geval in de zomermaanden bij ons blijven werken als huisarts.


Verder hebben wij helaas afscheid genomen van mevrouw van der Steen, onze POH-Somatiek. Zij heeft  vele jaren bij ons hele goede zorg en begeleiding gegeven aan veel van onze patiënten met diabetes mellitus en patiënten met long- en luchtwegklachten. Wij willen haar heel erg bedanken voor al haar inzet in de afgelopen jaren. We wensen haar heel veel geluk en goeds toe bij haar nieuwe werkplek.   
Vanaf 1 juni start mevrouw Garizado bij ons als POH-Somatiek. Zij zal aanwezig zijn op dinsdag en op woensdagochtend. Wij verwachten hiermee de goede zorg te continueren.  We heten mevrouw Garizado van harte welkom.


Zaterdag 15 oktober 2022 - Griep- en pneumokokken vaccinatie
De datum voor de griep- en pneumokokken vaccinatie is bekend, deze is gepland op zaterdag 15 oktober. Indien u deze prik(ken) elk jaar krijgt, kunt u deze datum alvast in uw agenda zetten! De uitnodiging (met een specifiek tijdstip) krijgt u halverwege september van ons.


Actiedag huisartsen op 1 juli 2022
Op vrijdagmiddag 1 juli is er een landelijke actiemidddag op het Malieveld. Wij moeten massaal onze stem laten horen om ons prachtige vak te behouden. Tijd voor u als patiënt, voor iedereen een dokter om de hoek die zijn mensen kent. De laatste jaren krijgen wij steeds meer taken op ons bord en lijken wij de gaten die er in andere sectoren ontstaan zijn, te moeten vullen. Zoals de wachtlijsten bij de GGZ of in de ziekenhuizen. Daarbij is de administratieve, vaak onnodige,  rompslomp enorm. Dat maakt dat wij steeds minder tijd hebben voor wat we echt willen (en kunnen) , namelijk dokteren. Wij willen af van deze zogenaamde paarse krokodillen, we willen af van alle controles en het wantrouwen dat we zovaak tegenkomen. Daarom moet er veel veranderen en gaan wij vrijdag 1 juli demonstreren met alle Nederlandse  huisartsen en praktijkmedewerkers. De praktijk zal die middag dan ook gesloten zijn, wij hopen op uw begrip. Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met Hadoks Acute Zorg, 070 3469669.


Praktijk hele zomer open (behalve vrijdag 17 juni en 1 juli)
De hele zomer zal de praktijk gewoon open blijven. Wij zijn alleen op vrijdag 17 juni gesloten en op 1 juli (i.v.m. actiedag).


 


 


 


 


 

Delen:

Spoednummer: 070 3860945          Tel: 070 3869572          Fax: 070 3863494          Avond/nacht/weekend dienst: 070 3469669

Copyright © 2024 Botman & Bijlard, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Wij maken geen gebruik van trackers en reclamemiddelen. Er worden door ons geen verdere gegevens verzameld en gebruikt voor andere doeleinden.

Meer info Toestaan