Wij hebben de griepvaccinaties gegeven. Op 2 avonden hebben wij weer ruim 600 mensen geprikt en 150 mensen hebben ook een pneumococcenvaccinatie gekregen. De avonden verliepen goed en vlot en wij (en velen van u) vonden het zelfs “gezellig”. Wij danken ons personeel weer zeer voor hun tomeloze inzet. Helaas hebben veel mensen ons gebeld met de vraag of zij de griepprik konden verzetten. Wij hebben in totaal ruim 150 telefoontjes gehad. Hopelijk begrijpt u dat dat voor ons erg lastig is. De telefoonlijnen zijn in deze tijden al zo (over) belast en het herplannen van al die vaccinaties kost enorm veel tijd.
Wij willen u middels dit nieuwsitem bewust maken van de extra druk dit deze telefoontjes voor onze dagelijkse praktijk met zich meebrengt. U krijgt de oproep ruim van tevoren. Wij verzoeken u dan oo kom volgend jaar de datum en het tijdstip waarop we u uitnodigen direct te noteren en er alles aan te doen om de prik ook daadwerkelijk op dat tijdstip te halen. Dat helpt ons enorm. 


CORONA
Helaas lopen de corona besmettingscijfers weer enorm op. Dit baart ons zorgen. Voor de corona besmette personen, voor de zorg aan kwetsbaren die hierdoor uitgesteld dreigt te worden en voor alle werkenden in de zorg, voor wie de rek er echt uit is. Wij roepen een ieder die niet gevaccineerd is, dit alstublieft alsnog te doen. Ten eerste beschermt u zichzelf. De groep van kwetsbare chronisch zieken of mensen die op een operatie wachten hebben geen keus, de zorgmedewerkers ook niet. U wel. Op de praktijk is het dragen van een mondkapje verplicht. Wij vragen u met klachten die bij corona passen eerst een corona test te doen. Wij hopen op uw begrip. 


NIEUWE MEDEWERKER
Per 1 december komt Linde Kok, als specialist ouderengeneeskunde ons team versterken. Zij zal weer 3 maanden in de praktijk werken. Wij wensen haar een plezierige en leerzame tijd. Zij volgt hiermee Julissa Cruz op. Zij vervolgt haar carriere in het verpleeghuis.


DRUKTE
Door alle corona perikelen en achtergestelde zorg, is het flink aanpoten in de praktijk. E telefoonlijnen zijn druk bezet. Hierdoor moet u soms wat langer wachten. Wij waarderen het zeer dat zovelen van u dit begrijpen en ons hun steun betuigen.

Delen:

Spoednummer: 070 3860945          Tel: 070 3869572          Fax: 070 3863494          Avond/nacht/weekend dienst: 070 3469669

Copyright © 2024 Botman & Bijlard, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Wij maken geen gebruik van trackers en reclamemiddelen. Er worden door ons geen verdere gegevens verzameld en gebruikt voor andere doeleinden.

Meer info Toestaan