Wij hebben weer de griepvaccinaties gegeven. Op 2 avonden hebben wij weer ruim 600 mensen geprikt en 150 mensen hebben ook een pneumococcenvaccinatie gekregen. De avonden verliepen goed en vlot en wij (en velen van u) vonden het zelfs “gezellig”.
Wij danken ons personeel weer zeer voor hun tomeloze inzet.
Helaas hebben veel mensen ons gebeld met de vraag of zij de griepprik konden verzetten. Wij hebben in totaal ruim 150 telefoontjes gehad. Hopelijk begrijpt u dat dat voor ons erg lastig is. De telefoonlijnen zijn in deze tijden al zo (over) belast en het herplannen van al die vaccinaties kost enorm veel tijd.
Wij willen u middels dit nieuwsitem bewust maken van de extra druk dit deze telefoontjes voor onze dagelijkse praktijk met zich meebrengt. U krijgt de oproep ruim van tevoren. Wij verzoeken u dan ook om volgend jaar de datum en het tijdstip waarop we u uitnodigen direct te noteren en er alles aan te doen om de prik ook daadwerkelijk op dat tijdstip te halen. Dat helpt ons enorm.

Delen:

Spoednummer: 070 3860945          Tel: 070 3869572          Fax: 070 3863494          Avond/nacht/weekend dienst: 070 3469669

Copyright © 2024 Botman & Bijlard, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Wij maken geen gebruik van trackers en reclamemiddelen. Er worden door ons geen verdere gegevens verzameld en gebruikt voor andere doeleinden.

Meer info Toestaan